Verlichting installeren

Wij bij Eibrink Elektro voorzien u graag van advies over welke producten waar het beste tot hun recht komen en spelen in op uw persoonlijke wensen. We kijken ook naar mogelijkheden om de energiezuinigheid te optimaliseren, zodat u niet alleen een effectieve maar ook een duurzame oplossing heeft.

Eibrink Elektro verlichting
Eibrink Elektro verlichting

Voordelen verlichting door Eibrink Elektro

We gaan verder dan alleen verlichting; we helpen u de perfecte sfeer te creëren met oog voor energiebesparing en slim advies. Ons team staat voor u klaar met advies over geschikte producten en kleuren voor verschillende plekken, of het nu gaat om gezellige thuisverlichting, functionele spots in een sportschool of werkplaats, of tuinverlichting voor het hele jaar door plezier. Met onze kennis van LED-technologie en aandacht voor zowel indirect als direct licht, de nieuwste technologie denk aan een tijdslot of bediening buitenshuis of monteren (en demonteren) we lichtoplossingen die precies passen bij wat u nodig heeft.

Verlichting installeren door Eibrink

Van klanten die een heel nieuw lichtplan willen tot een simpele keukentafellamp, we regelen en/of hangen de verlichting op naar uw zin. Ook maken we gebruik van de nieuwste producten op de markt die er bijvoorbeeld voor zorgen dat de besturing voor de klant makkelijker wordt. Hiervoor geldt ook dat we de klus opnemen en bij akkoord bestellen. Vervolgens plannen we een datum in om aan de slag te gaan. Zodra alles klaar is, leggen we uit waar dat nodig is.

Eibrink Elektro verlichting
Eibrink Elektro project
Eibrink Elektro pand