Laadpaal installeren

Wij zorgen ervoor dat het opladen van uw elektrische voertuig simpel en betrouwbaar is. We begrijpen dat elke situatie uniek is en passen onze installaties aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een laadpaal voor uw particuliere woning nodig heeft of een uitgebreide laadinfrastructuur voor uw bedrijf, wij zorgen voor een vlekkeloze installatie.
Eibrink Elektro laadpaal installeren
Eibrink Elektro laadpaal installeren

Voordelen laadpaal van Eibrink Elektro

Bij Eibrink Elektro maken we elektrisch opladen simpel en handig, met betrouwbare laadpalen van het merk Easee. Of je nu thuis of elders oplaadt, deze snelle en energiezuinige laadpalen zorgen ervoor dat je altijd klaar bent voor je volgende rit. Met de mogelijkheid om een tijdslot in te stellen, heb je nog meer controle over het oplaadproces. We passen onze oplossingen aan op uw behoeften, zodat u uw elektrische voertuig op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier kunt opladen.

Laadpaal installeren door Eibrink

Ook bij de laadpalen bespreken wij eerst met de klant wat ze precies willen. Zo bespreken we ook de mogelijkheden van de positie waar de paal geplaatst kan worden. Na akkoord bestellen en monteren we de paal, en leggen we alle in’s en out’s van het gebruik van de laadpaal uit. Mochten er nog vragen zijn of ondersteuning nodig zijn, kunnen wij altijd nog ondersteunen via de monteursversie van de app.
Eibrink Elektro laadpaal installeren
Eibrink Elektro project
Eibrink Elektro pand